
Värske ja kevadine SIDRUNI-oliiviõlikook
Sidruni oliiviõlikook valmib kiirelt ja lihtsalt ning lausa sulab suus.
Koogi salajaseks koostisosaks on Early Harvest ekstra väärisoliiviõli, mis muudab koogi mõnusalt mahlaseks ja loob koos sidruni hapukusega imelise maitsete kombinatsiooni.
koostisosad
Ps! oliiviõli valik mõjutab koogi maitset oluliselt. Mida värskem ja kvaliteetsem on oliiviõli, seda mahlasem ja maitsvam kook jääb.
VALMISTAMINE
1. Sega kausis omavahel suhkur, nisujahu, mandlijahu, küpsetuspulber, suhkur ja sool
2. Sega teises kausis ühtlaseks õli, jogurt, sidrunimahl, sidrunikoored ja muna. Seejärel vala segud omavahel kokku.
3. Vala tainas koogivormi ning küpseta ahjus 175 kraadi juures 30-35 minutit.
4. Kaunista soovi korral tuhksuhkruga.